Tuesday, December 9, 2014

Come Back

Assalamualaikum,
Lama sangat saya tak update dan geledah blog ni...Kalau dulu hari-hari ..
Lepas balik sekolah je terus update blog
Kadang2 sampai tak siap assignment,
Heheee...
Mungkin masa tu zaman pakai Netbook
Tp bila dah ada macam2 teknologi,
Hp dah boleh bukak mcm2...
Mcm2 yang ada dlm playstore tu
Ketagihan pd blog dh makin pudar...
Memang bab2 tulis ni saya suka...
Tp lama2 jd bosan...
Xtw nape...
Sy terdedah dengan instagram,twitter,whatsapp,facebook,dan mcm2 lg...
Tp sy sedar ruangan itu terlalu meriah sehingga bukan semua cerita saya dpt tulis dan kongsikan dengan sebaiknya..
Selama 2 tahun saya mencari ilmu,duit,kerja,peluang,harapan,cita-cita,kebaikan,keburukan,kesahihan,dan mcm2 lg...
Insyallah lepas ni sy akan kembali dengan menulis di blog..
Sbb disini saya rasa lebih tenang..
saya sedar walau mcm mana saya lari dari menulis juga saya akan tetap akan menulis,
kerana itu Allah memberi rasa itu...
Saya sedar disini saja ruangan saya boleh menulis.
Tq atas semua komen yg baik2....
Ini hanya luahan dan cerita yang diberikan tuhan.

9 comments:

Aziela said...

Looking forward for that.Ada perkara yang hanya boleh kita luahkan dalam blog. Menulis dengan berhemah, sedikit demi sedikit mempengaruhi peribadi ke arah yang lebih baik juga.

all the best.

Syuhada Zaman said...

good luck. all the best ;)

farahwahidah said...

bila tngok cerita mlm tdi (dari kerana mata) sebak rasanya..apa lagi pagi2 da baca kisah hidup mohsin ni...good luck :)

Azlina Amir said...

Good Luck ayie :)

Miiss Tara said...

Goodluck Syafie :) all the best with ur passion ! :)

Nazlee Ismail PCL said...

owh awak blogger ...good. salam dari www.nazlee.com

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Anonymous said...

+1year after..lol...

TheReal ijat said...

http://therealijat.blogspot.my/