Wednesday, August 29, 2012

Sesi Bergambar Dua Adik Beradik Ting-Tong



Assalamualaikum...semalam before tidur saya cadangkan kat pawie
"wei,jom esok kita ambil gambar baru..dah lama kita tak ambik gambar baru"..
jawab pawie"boleh jer"
dalam hati aduhai...budak ni nak ker??
sebab si pawie ni bukan suka bergambar sangat..kadang2 dia main2 je..hehee
so bila dia betul2 nak..kira okayla kan..
lepas tuh siap2...dan ambil gambar...
buat ala2 style lama...
enjoy..








Me






maaf senyuman semenjak raya memang lebar sikit..hahahaha..makan je kerja den..hehhee:)











PAWIE















23 comments:

Andre Roslan said...

Great job..
Looks professionally done..
Loads of things you can do with the pictures..
Lots of expression portrayed on your simple faces..
Good job!

Tara Asrar (NEW) said...

handsome :)

Humano Fraco said...

oh myyyyy! I really admire your 13th picture ;) Superbly adorable. Hihi, yang lain pun smart jugak, seriously!

aiENn cHAm said...

pakai kamera ape? hasil superb ! bole laa hantar kt sisipan utusan kacak bergaya, eceh ! hehe

NurAfizahMazlan said...

Pawie ada sikit mcm muka abg Azhan. haha P.e update la lagiiii

dhia adawiyah said...

pawie ada iras- iras Azhan Rani ..

atiahanis ahmad said...

salam.. haha. ni kiranya amik gambar sambil syok sndiri la ni eh ayie. hehe.
dengor ni nak ngomen.
btw nice shoot. gaya menunjuk kan anda berbakat. nahh:D
sekurang2nya masa tu terluang la kan;) pawie pulak boleh jadi model kot ! haha

SenyumandariMira :) said...

Stylo!! ^__^
abg nmpak awesome
abg pawie lak nampak innocent je... hahaha muka alim :)

-Senyum abg2- :D

Iyka Fami said...

Okee melting tgok -.-

shahrul hairy said...

Syafiq:

Macam best ambil gambar kan? Saya nak offer tuk rakamkan gambar kamu berdua boleh? i'm professional photographer and blogger too =)

anything just email me shahrollphoto@gmail.com

thanks Syafiq! =)

Dessert Paradise said...

kata syafie naswip anak tunggal???

Atiqah Yusoff said...

Tinggi xtinggi tegap xtegap comel xcomel smart boleh la.. Overall you are nice just the way you are.. Keep up.. Thumbs up. Woohoo.. :)

faraa haniey said...

alaaaaa !!!! hensemnyerrr !!!!

anna said...

Handsome lh abg syafie . so cute . hehekk .

All about Eva and Her ordinary life said...

awesome dude ! good pose ! teringin sangat nak photoshoot dengan kamu ~ hui hui

Hawa said...

nice

shahirahkhairudin said...

amboi melaram. boleh jadi model ko dik.

Anonymous said...

Congratulations....semoga terus berjaya (pasti kamu akan berjaya!) dan sentiasa menjaga ibu bapa kamu ya....

Nurhidayah Junaidi said...

salam semua..follow kat blog kite bleh tak..nurhidayahjunidi.blogspot.com

ben said...

Lme da xupdate blog ni...mcm mne nk tau crite trbaru...:D

Nur Izzah said...

Best sgt2 support syafie naswip ! Hwaiting innallaha maana :) do follow my blog friends ^.^

ct nurfaten said...

Hye.boleh tanye.betul ke syafie ni stay dekat karak?

ct nurfaten said...

Hye.boleh tanye.betul ke syafie ni stay dekat karak?