Thursday, March 8, 2012

Cikgu Saodahh


Ai Semua,sekarang saya sibuk menjalani shooting utk telemovie "Cikgu Saodah" utk RTM slot Hari Guru...saya berlakon dengan Kak Lis,Abg Ebby Yus,Abg Zaibo,Aizat,Abg Mahmud Ali Bashah dan ramai lagi...jangan lupa untuk menontonnya nanti ya:)



hahaha..saya sebenarnya memang fobia dengan katak..tp apabila didesak oleh kak lis,saya terpaksa melakukannya..hahaa..for the 1st time saya memegangnya..haha..lembik2 je rasa..hehe

ni pelakon kelahiran dr program realiti PILIH KASIH 2..namanya mira..dia seorang yang kelakar dan kuat bergambar...cepat belajar dan pandai berlakon..baru kenal beberapa minit tp dah mcm kenal lama pulak..kira chemistry tu cepat dapat memandangkan sifatnya yang mudah didekati..hehe

dah lama memegangnya saya rasa lebih selesa...kira takdalah takut macam yang disangka..tp masih berjaga2..takut die melompat..hahaa..


ini kawan baik saya dlm telemovie ini..nama betulnya Aizat..dia yang berlakon dlm FILEM AKU TAK BODOH...tak sangka dpt berlakon dengan dia..and tanpa ku sangka,rupa-rupanya si aizat ni masuk air sama macam diriku jgk..hahaa...dia ni pon kelakar jugak...


hahaa..muka dah penat..haha



5 comments:

Cik Nesha said...

best lah entri ni... how was your stpm result?

Syafie Naswip said...

result ok alhamdulillah..lulus

dhia adawiyah said...

Errr ??? Besar nye KATAK tu !! Mane Dapat ?? Macam .... katak tipu ..

aiENn cHAm said...

Jerit2 nengok video katak tuh =='

mizzyN said...

salam,
ahkak duk google gambar cikgu saodah terjumpa blog syafie. drama ni kalau ikut jadual akan keluar pada selasa 4 sept 2012, 10 malam TV2. Esoknya drama tu akan masuk sini pulak, jemput2 la ke RTM punya website - www.rtm.gov.my/myklik