Tuesday, August 7, 2012

Berbuka puasa 2012


Air Tangan Orang Bujang


Assalamualaikum...ni entry pasal bulan puasa...hahaha..kebetulan hari tu mak saya kurang sihat..jadi menjadi tanggungjawab sebagai anak untuk masak...walaupun memasak ni bukanlah masuk dalam senarai kegemaran saya...hehehee....nak kata expert sangat tu idok lerrr.tapi mak pernah ajar masa kecik2..still ingat2 lagutu la..mana yang lupa refer dengan mak balik...hehehe...mak suruh masak kari ketam..saya pun masak jela...saya ni kalau masak waktu bulan puasa..sebenarnya agak cuak sebab saya paling risau bab2 sukatan garam,gula...jadi saya ambil keputusan tak yah fikir negatif..just main campak2 je..sedap atau tidak..alang2 masuk perut jugak..hehee...
alhamdulillah mak dan ayah bukan main selera lagi menambah nasi...syukur alhamdulillah...


Kari Ketam orang bujang..hehehe


Ikan Goreng

Terung Goreng Belada

Sambal Belacan

Sayur Goreng

Berbuka di TIMES SQUARE dengan ina,berry and pawie





















juadah saya:)

Berbuka bersama2 family mimie














hahaha...giler2..konon nak rebut ayam..hehe


aku tak tahu nak bagi reaction apa bila pawie dah bukak mulut..hehehehee
-_-"


Menu Masakan Today(7hb ogos)

Sup Kepala Ikan air tangan bujang..hehehe

Sambal Belacan Ikan BILIS goreng!..hehee..my fav..<#

Berbuka bersama2 budak teater

sedap ayam ni..

ikan stim

sayur

paprik

mupahara

Group teater

Adik Naymie

Su

Adik ayu

Adik Khalid

Adik Asiah

Adik whany and Abg Nasz

Adik Whany

Adik Afi

Nadia

Achik

Adik Mupa

Taufiq

Berbuka bersama2 Adha,Maman,Nazmi and Adixx



Kolam AIr Panas Selayang










alang2 sambut buffday sekali:)


rambut mcm tu sebab baru balik shooting..haha



tq nadia,ina,fatin,ali..

tq utk cake ni kak yati,and seha

tq kak farah..



alhamdulillah:D



2 comments:

Andre Roslan said...

Aaaaw! That's so sweet.. Cooking for ur family.. Hope Mak get well soon.. & not forgetting you too.. :)

nor nafishah said...

Atototoooo,,, rajin!