Tuesday, August 28, 2012

Yasmin How You Know??



Salam guys!..Jangan lupa mendapatkan buku ini di semua kedai buku kecuali popular..
(itu yang diberitahu kepada saya la)..anyway,buku ini mengandungi pesan2,puisi and 2 latest script commercial yang tidak sempat divisualkan...Kepada mereka yang belum mengenali arwah atau susah menerima arwah,buku ini mungkin boleh membuat anda lebih dekat di hati...insyallah..

8 comments:

Cik Suheela said...

mcm menarik la buku ni..mph ade jual???

Syafie Naswip said...

cik suheela-rasa ada:)

fazira said...

sgt dekat di hati :)

Anonymous said...

dah beli! dah baca! dah 3 kali baca! hehe.

Miss Min said...

seems like my name :)

Naizham said...

Astaghfirullahhaladzim, macam mana lah saya baru tau pasal kewujudan buku nih...nmpak cam menarik jer...ada lagi ke x kat bookstores nih?

panahanjiwa said...

:')

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)