Saturday, May 7, 2011

Preview NkTm




Assalamualaikum semua..gambar2 ni diambil pada hari rabu tempoh hari(4/5/11) di TGV KLCC sempena tayangan perdana filem Nur Kasih The Movie....hahaha..saya lah manusia paling lambat hadir ke TGV sebab kelas habis lambat..hehe..sampai rumah pukul 2.30..terus cepat siap...pastu pergi..sampai K.LC.C pukul 3.30..call time nya pukul 2..hehehe..nasib baik diorang faham situasi saya...dah separuh cerita, baru saya masuk...hehehe....Sejujurnya khabir bijak dalam bermain shot dan dialog...dari segi emosi juga saya agak tersentuh..goodluck...saya harap apabila filem ini ditayangkan kelak,penonton juga dapat menerima maksud yang ingin disampaikan oleh khabir...haha..ini cuma pandangan saya je...hehhee...sebenarnya saya tidak suka menonton diri saya sendiri di layar lebar atau pun televisyen.entahlah..rasa malu dengan diri sendiri pun ada..hehehe..memang itu lah dia...bila muncul je scene saya dalam filem tu,saya hanya selawat dan berinstifar je la banyak2 agar hasilnya ok...hehehe..masa tu degupan jantung saya jangan cakap,memang boleh ganti alarm bangun tidur..hehehehe..lepas selesai cerita tu..kebanyakkan orang disitu semuanya mata merah...termasuk Abg Fizz and Kak Tiz....hehehe..Seterusnya Main Cast,Producer,Director,Sponsor and Script Writer semuanya ke depan untuk sesi soalan...selepas selesai sesi tersebut,kami semua termasuk blogger and media ke restoran di tingkat 4 untuk menikmati hidangan makanan tengahari yang sungguh menyelerakan..kebetulan saya tak sempat nak lunch lagi..memang langkah kanan sangat la...hehehehe.....lepas ni Gala NIte untuk filem Nur Kasih pulak akan menyusul di Cineleisure pada isnin ni....Hopefully okkay...jadi kepada anda semua..ayuh support Filem Malaysia k...hehehehe..bye semua..

3 comments:

..gugu.. said...

wahhh kamu ada berlakon jugak ya?

gdlak ;p

pendeka7 said...

good luck! xsabar nk tgk rasenye..sy sniri pn xsuke tgk diri sniri dlm video..sy ni bukan artis tv la tp martial artist..sometimes bile ade tournament diorg record the match utk tgk blk..org kate perlu tgk video sniri blk utk improve skills tp itu bkn cara sy..i know where i did wrong even without watching it and just improve from situlah..so mcm mane pulak cara awak utk improve skill lakonan diri sniri if x tgk balik lakonan tu kn? ;)

Syafie Naswip said...

gugu:a.ah saya ade berlakon...tp undangan je:))..hehehe

pendeka:ooh ykew???saya practise dgn filem dan cara hidup manusia je..:)