Sunday, January 22, 2012

Juvana Movie!

Hai semua..now selepas shooting utk aku mahu terbang saya terlibat dengan satu projek baharu..alhamdulillah..permulaan yang baik dan diharapkan utk pengakhiran yang baik juga....ini filem juvana..sekarang masih tengah shooting...jadi semuanya perlu dirahsiakan buat terlebih dahulu...takut saya tersalah cakap pulak..walau mcm manapun..dah siap nanti saya akan cerita ok..nantikan k...Filem juvana masih mengekalkan para pelakon asal selain dibantu oleh beberapa pelakon,Shaarnaaz dan lain2..tunggu k..hopefully hasilnya baik..amin2..


abg panjang,abg botak,abag apek,abg hadi,abg adam,kicap dan kak abil:)

saya dengan make up artist utk gambar kenangan..make up dia memang terbaik..hehee

14 comments:

Norhuda Binti Md.Saidak said...

Juvana neh yg sangat ta saba na tengok !! Arghhhh cepat2 kua taw ;))

ceritagadisnabilahsaharudin said...

wahhh abg . taniahh lahhh . perghh bkn snang nk dpt . dgn abg johan plk tuuu . adk doa kn semuanya brjln dgn lancar k . buat yg trbaik tauu ... syg aabg . n miss u gilaaaa :(

Syafie Naswip said...

nabila-thanks dik..alhamdulillah..tq sbb doakan abg..btul2..peluang keemasan pd abg..


huda-tq awk..insyallah.tunggu aw:))

Norhuda Binti Md.Saidak said...

Pasti tunggu ! Demi awk la Syafie Naswip !!! love u ;))

Huda said...

tak sabar nak tunggu filem ni...good luck to u ok..

Niena Shah said...

gentle ta sabar nk tunggu , hope semua berjalan dgn lancar yeea :)

Cik Akira said...

excited tnggu ney ...my fav actos dua2 skali brlkon...abg ayie ngn abg johan(botak)..huhu...

Ijah EmoTemo said...

mek loikee hade abe ayie ai dgn abe chanaz ai berlakon juvana hakhak :p

all the best ayie utk juvana ;)

nuraisyahazman said...

terbaek :)

nuraisyahazman said...

terbaek :)

pixieland said...

kalau la kt Kota bharu ada wayang..kan best..dapat gak la sy p tengok cerita juvana tu..

♥Husna Yunus♥ said...

bestnye..harap2 best mcm juvana series..heee

Anonymous said...

dalam filem juvana ni ade sara ali ke?

aten said...

Yeayhhh...... dah nak keluar 24 jan nih... tak sabar nak tgok abg ayie baik atau jahat..... hehehehe.... hrap2 filem Juvana dapat box-office! aminnn... ;-)