Wednesday, December 28, 2011

Media Hiburan Splash Party 2011@Taman Botani,Shah Alam

Assalamualaikum...
hahaa...ini utk media hiburan..
hehe..
aktiviti ini bertempat di TMN BOTANI,Shah Alam..memang best..sebelum ni kak nisa(gebata) pernah bawak saya dan pawie pergi namun tak boleh masuk sebab tutup..now baru dapat masuk..memang best..sejuk je mata memandang..dari luar nampak biasa2 je...but bila masuk memang tenang je jiwa nih..hehehe...saya perlu ada disana tepat pukul 11 am..so kena siap cepat2..pukul 9 dah ada dlm komuter...tp mcm biasa lah..komuter tu berhenti rehat saja dah 15 minit and bergerak slow selama 4 stesen..haha..sabar jela..hehehe..lg 10 minit nak pukul 11 baru saya sampai..nasib baik..fuhh..hehehe
sampai sana abg iqram dan budak2 juvana dah ada..saya orang terakhir la ni.hehee...
saya sangkakan photoshoot kat tepi kolam rupanya kami kena mandi kat dalam kolam tuh...semua artis memakai baju mandi seperti yang dikehendaki..saya pulak pakai seluar jeans.hehee...nasib baik abg iqram bawak baju lebih..alhamdulillah..


saat nak tukar baju..hehe

lepas tuh semua artis kena basah..caranya seperti ini..

Cik meen selaku editor media hiburan memberi ucapan..

haha..muka dah burn dan kepenatan..siapa ada tips nak bagi wajah tidak burn??

abg panjang..sy xtahu namanya tp semua panggil panjang maka saya pun panggil dia panjang la..wakakaka

abg iqram saat kesejukan

abg talha,abg nubhan,abg iqram dan abg syazwan zulkifli atau lebih dikenali sebagai apek juvana

berposing yo!.hehe

abg johan aasari..

kak abil

haha..budak kecik ni..hehehe

abg talha

abg dior



saat makan sandwich yang paling sedap:)

abg anding

abg amran ismail

abg apek

\
kak ika mentor

abg adam

abg nubhan.

4 comments:

!! YaNa YassiN !! said...

Eh,.. Yana pun ada citer kisah kat MHSplash Party, jemput2 lah baca. :))

ceritagadisnabilahsaharudin said...

wahhh seronok tgk abg mcm nie . haa lps nie . boleh lah buka tok fans plk kn ??? keluar dgn fans msti seronok . jom ??? hehhe

nana said...

aaah....jeleznye x dpt pg!!!!

gadish sepet said...

lain kali pakai sunblock sbelum terjun kolam gitu ^^ v