Monday, March 14, 2011

Behind The Scene ^_^

Assalamualaikum semua....
rindu bangat sama semua..huhu...diharapkan semuanya sihat2 sentiasa k...baiklah hari ni saya tak sempat nak tulis panjang2..sementara ada masa beberapa minit ni..saya cuma nak letakkan gambar2 selama saya berlakon..tapi yang mana saya ada je la..huhu...enjoy...._Anakin Neo

haha..gambar2 ni takda kena mengena dengan behind the scene..juz suka2..



MUKHSIN.MUKHSIN.MUKHSIN.MUKHSIN.MUKHSIN.




TIME REHEARSAL...Tempoh 2 bulan menjalani kelas lakonan dalam filem MUKHSIN amat membantu saya untuk menjiwai watak dengan lebih tenang dan teratur...tq:)
scene ini dengan mak senah...saya sangat suka scene ni..scene 58..tetapi bila masuk set,scene ni terpaksa dibuang sebab panjang sangat..tetapi bagi saya,inilah scene yang paling saya suka dalam Mukhsin....The Best Scene....scene ni dekat dengan saya...walaupun Cik Min suruh buat banyak kali pun scene ni saya sanggup..huhu..

scene 44(atas pokok)sebelum scene galah panjang...

ShOOtiNg MuKhSiN





ShOOtInG iMpIaN


PemenTasan Teater MuZiKaL P.RamLee



with Emeer My Star LG


SHOOting A untuk Abah



ShOoTing Demi Masa



ShOoTiNg JiDin

Shooting Melukut Kasih Di Kaki Santubong



SHooTing BiANgLaLa Di KaKi LangIt


mata belah kanan saya bengkak dan merah sebab baru buat scene gaduh..dalam scene tu saya bergaduh dengan rakan sekolah saya...time rehearsal ok tp bila dah action partner saya terpukul betul2..haha..adoii..haha..tetapi it's okay...masa kena tumbuk mata tu terus blank tapi teruskan je sebab directornya belum cakap CUT lagi..habis scene tu kena tuam dengan ais batu...baru kurang sikit..alhamdulillah..

Shoot TaLentime



Shooting Iklan Petronas-Kerete Buruk-



Shooting Nur Kasih The Movie



ShooTing SongL@P


muka tak sempat nak bagi reaction..hahha..dah snap...




ShoOtInG dUnIa bAtInKu 


baiklah sampai disini sahaja...selamat tinggal semua..:))assalamualaikum...

9 comments:

safina effy said...

masa abg blakon filem nur kasih TM .jadi ape ?mcm gangster jeh :)

Syafie Naswip said...

safina:haha..tu xleh bgtw lg..nnty xsuprise..huhu..tp wtk antagonis la..huhu...kene tgok nnty k:)))

Cahaya Asyik Mencinta said...

wahh.. cntik pic kat ats..
b'gaya ek??huhu
skrg b'lakon dh mcm pisang goreng dh.. laku bebeno...

Syafie Naswip said...

cahaya:terima kasih cahya...yeke??sy dh lama xberlakon la awk..:))

Zurry Ibrahim said...

pic yg pakai black jacket& spect tu.. dh mcm muke ajai plak.. hahha...

safina effy said...

alah .takpe takpe .i'll wait it :)

PeNdEkA said...

dlm jidin xcam lgsg itu awk

Syafie Naswip said...

pendeka:awk xkenal eh??hihi..takpe...mgkin sbb pakai spek kot..huhu

PeNdEkA said...

mule2 tgk xpasan, bile tgk list nama pelakon tu br pasan..haha sbb kurus sket, rambut and spec tuh kot..oh lg satu rase cam da besar sgt pulak sbb awk kn salu bwk watak budak skolah..

oh btw rajinnye reply comment kt blog..bagus2 ade 2 way communications ngn peminat ;)