Monday, August 8, 2011

02/08/11

Assalamualaikum semua..haha..Tahun ni buffday saya disambut pada bulan puasa...hari ke-2 Ramadhan...Alhamdulillah...saya sebenarnya malu kalau orang sambut buffday saya ni...Maklumlah,kononnya dah besar kan...hehhee...tp Alhamdulillah sebab kwn2 cuma wish sahaja..kalau diorang baling tepung+telur..itu yang nyanya tuh..hehehee..tetapi apa yang boleh saya katakan...selama saya hidup,tahun nilah paling ramai orang wish buffday saya...sampai tak terbalas mesej2 or comment diorg....Wbagaimanapun,saya bersyukur sangat and sangat2 berterima kasih pada mereka..hehee...

Saya sambut utk tahun ni simple je...saya tak tahu mcm mana abg samad dan pawie rancang...pawie beli kek dan buat kejutan selepas waktu berbuka..hahaa...
terima kasih abg samad and pawie...^_^....



Alim and me...



hahaa...agak simple..tp sgt meriah..Alhamdulillah...terima kasih semua yang wish..mak saya ada kat sebelah tp bila ajak bergambar..dia taknak.hehhee...gambar2 agak sakai sikit..biasalah..kat rumah je..hehee...
Assalamualaikum semua..

7 comments:

missbby said...

Happy Belated Birthday yang ke 19 tahun..Muda lagi rupanya, hehe..Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki sentiasa..Amin.

ummi_khalish said...

Happy Born Day dik..semoga sentiasa dirahmati Illahi,dimurakan rezeki dan temui kebahagiaan hakiki... slm ukhuwah dari,alexandria,Egypt..K.Dil...

diana kamal said...

happy belated birthday:)

irarwww said...

happy belated bday!
oh kita sebaya rupanya ;)

amy syifa said...

ala..dah besar rupenya! mcm mne nak tgk adk berlakon jd bdk skola pastu nangis2 lagi.hehe.

anyway bepy bestday,smoga pnjang umor n murah rezeki.jgn lupe diri n jgn sombong2 bile da berjaye nnt. hehe

Syafie Naswip said...

missbby:tq missbby...insyallah..amin2..


ummi:tq akk:)))t8cre k:))

diana:tq u so much..


iraww:tq awk..hehhe^_^


amy:tula dh tua dah..hehehhee..insyallah boleh lg berlakon sbg budak2..hehehe

Noor said...

epi belated besday yer dik.....
semoga sihat selalu n ceria.....
semoga sukses dalm pelajaran n lakonan....
gud luck...:-)