Sunday, August 14, 2011

Syafie Naswip Dan Hartinie Mimie.MP4



Assalamualaikum semua..Malam ni saya tak dapat nak lelapkan mata sebab kena siapkan kerja khusus Seni Visual dalam masa yang terdekat ni...sementara menunggu sahur,saya update yang ringan2 je dulu...hehee...Barangkali ada yang sudah menonton video ni dan ada yang belum....video ini dirakam sekitar bulan 1 tempoh hari(2011)...dalam kelas saya ada 20 orang pelajar termasuk saya...6 pelajar lelaki dan 14 pelajar perempuan...dalam ramai2 pelajar perempuan ni,mimie seorang je yang mempunyai jiwa hampir sama dengan saya iaitu suka menari...hehee....merakam video ini bukan bertujuan ape2 pun...sekadar juz for fun...lagipun ini cara kami mengurangkan tekanan belajar...takdalah stress all the time...heheee...
kitorang kalau jumpa je tak sah kalau takda tarian..hehehe..mimie2..aduyai...lagipun ni last year,jadi ini sahaja caranya utk buat kenangan..mana lah tahu bila dah habis sekolah nanti masa utk lepak2 ramai2 tu agak ketat sebab masing2 sudah mempunyai haluan hidup masing2....semoga persahabatan kami kekal la..amin2..ni baru part 1...nantikan part yang seterusnya..hehehehe...Mempersembahkan lagu Haila-Haila...ceh...macam nak buat persembahan pentas..hheheee..tarian agak hancur sebab kebanyakkannya spontan...hehehe..have fun...^_^..enjoy ye...tapi jangan lupa nak sahur pulak k...:))

3 comments:

[ h a f i z ] said...

ayie ... lpas nie kalau ade mase,,, upload laaa video karawke pulak.. hoh0

sal eva dax m0nyet ! . said...

comel larh kowanik due ...
kowank pnye step interesting larh .
and kowank pndai dance ..i like~

Fazliana Khalid said...

ayie.,.ana pon nk jgk menari ngn awk.,.,huhuhu..,.,bole kan??? :D