Sunday, August 14, 2011

Zoobi Doobi Versi Syafie Naswip Hartini Mimie.MP4


Ini video yang kedua..video ini dirakam selang beberapa minit selepas itu....pawie selaku jurukameranya...memang boleh nampak la muka pawie mcm xnk rakam sebab dia malas nak melayan kerenah kami yang agak sengal ni..hehehe..tp dia buat jugak..tq pawie..kau memang adik yang baik..hehehee....kena bagi duit raya lebih ni..hehee...lagu ni saya suka sebab lagu ni macam happy dan agak kelam kabut...step pun kitorang rancang sikit2..yang lain2 based on the video asal je...Enjoy!..<3

5 comments:

[ h a f i z ] said...

perghh... excitednye.. nak join !!! haha
nasib baik x jatuh atas carpet tu..
hampir2... :D

Anonymous said...

salam..cemane care aku nak berhubung...?aku nak tolong bg tips utk stpm.......ko mesti x ingat aku...aku penah jumpe ko kat red box sogo tahun 2007.ade ape2 care2 tak utk sampaikan mesej drpd aku?salam ramdahan...yeargh terawih- aku yang add dlm fb ko tu tapi ko tak approve sebab dah penuh-

oja_alia said...

berdekah2 aku tgk...nice job yunk!

N_A said...

Perh.. best la enn, ade member sporting cam neh... :D

Syafie Naswip said...

anony:hai bro...sorry sbb xdpt app fb sbb dh full..kalau boleh bg tips stpm dlm ni pon ok:)))


oja:hehehe..tq yunk^_^


n-a-hehee..bolehla...skit2..hehehe