Monday, October 10, 2011

Dulu Lain Sekarang Lain....Part 1

Hai..Kali ni saya nk kongsikan dengan anda pasal wajah2 artis hindi/Bollywood...kita akan mulakan dengan pic sebelum dan selepas..Check it out!..hehee

MUNTAZ




AAMIR KHAN



TANUJA



SAIF ALI KHAN



AISHWARYA RAI



DEEPIKA PADUKONE



KAREENA KAPOOR



KARISMA KAPOOR



AMITABH BACHAN



RANI MUKHERJEE



SONALI BENDRE



ASHA PAREET



ZEENAT AMAN



KAJOL MUKHERJEE



ARUNA IRANI



JUHI CHAWLA



FARDEEN KHAN



HEMA MALINI



JAYA PRADA



MADHOO



MADHUBALA



MAMTA KULKARNI



MEENAKSHI



RAKHEE GULZAR



NEELAM KOTHARI



RAJ KAPOOR



REKHA



REENA ROY



SAIRA BANU



SHILPA SHETTY



VYJAYANTHIMALA



TABU



SHASHI KAPOOR



SHAHRUKH KHAN



SANJAY KAPOOR



RISHI KAPOOR



TINA MUNIM



SALMAN KHAN


ni gurau2 je..hehehe



FEROZ KHAN



JACKIE SHROFF




HRITHIK ROSHAN



DIMPLE KAPADIA



SHARMILLA TAGORE



AKSHAY KHANNA



DHARMENDRA





JEETENDRA



VINOD KHANNA



VINOD MEHRA



TWINKLE KHANNA



PRAVEEN BABI



SUNIL DEOL




RAVEENA TANDON



MITHUN CHAKRABOTY



RAJESH KHANNA



NEETU SINGH



POONAM DEELON



FARIDA JALAL



JIMMY SHERGILL




AKSHAY KUMAR



GOVINDA



SERIDEVI



AMRITA SINGH



HELEN



 BHAGYASHREE



CHUCKY PANDEY



JUGAL HANSRAJ



NASERRUDDIN SHAH




melihat kepada perubahan mereka..memang sesuatu yang mengejutkan namun kita tak dapat mengelak..itu lah lumrah kehidupan..walaupun duit berkepul tidak dapat menjamin kecantikan sampai bila-bila...yang penting dari dalaman..ini baru sebahagian daripada mereka...cuma saya dah penat mencari..hahaha..apa2 pun mcm mana lah rupa saya bila dah kertu nanti...aduhai..mesti gigi dah takda..kepala dah botak..perut buncit...kulit berkedut..hehehee..mesti kelakar..but saya tak kisah..yang penting ia satu proses yang menyeronokkan..insyallah..



Tamat!..



nITE+mOrning^_^

9 comments:

Anonymous said...

wah penulis blog tegar ea..rjin tol update blog..xpe2 kte berkongsi minat yg sma..jagn lupa follow my blog ea..minat ngan lakonan kamoo yg slumber tu..hehehe

Syafie Naswip said...

hehee..boleh la..xdelah tegar sg..boleh je..t bg kamu punya blog..saya akan follow k:)

cik alfa said...

eh pie de blog bru pasan. t follow la jugak. crew mancongkam :)

missbby said...

rajinnya cari gambar pelakon hindustan ni..teruja kita nengok tau..:)

amy syifa said...

oo.suka cite p.ramlee? akak suka pendekar bujang lapok! terbaikk.. masam2 manis pon best.pndek kate smua pon best.tp xsuke laksamana doremi.muahaha

aishwarya rai tetap paling mantop nokk.tp kajol pon cantik eh smua pon cantik la.. *kompius*

Syafie Naswip said...

cik alfa:oooh keyh..jap g saya follow awk k:))

missby:heheee..ni bru sikit..tp semalam udak penet...hhehee...maybe next time..tq 4 u comment..:)0


amy:hehee..bagi saya semua best2 cume ada bbrapa cte tp xingt tjuk pulak..hehehe...yes diorg mmg cntik2..konpius..hehehe

NurAfizahMazlan said...

wahhh Bollywood my favorite gitu. Kebanyakannya nampak sama dari kecik sampai sekarang. Nampak ade originality. Tak macam korea yg banyak cucok tang sini tang situ ahahaha. Btw, part hrithik tu tak leh nak beza sgt, sebab dua2 gambar latest, cuma yg satu tu nampak messy sebab karektor dalam Kites tu an.

Btw, enjoy sangat ngan entry ni.

P/s: Mintak2 la nantik p.e nanti jadi mcm amitabh bachan. Tetap hensem sampai ke tua ye dok?? Rezeki pun berpanjangan sampai ke tua. AMINN

Syafie Naswip said...

nur:hehee...tq akk..
haha..akk pon suka bollywood jugak ea??hehe..insyallah..

mr_khai said...

suka farida jalal.. muka x berubah sgt.. dulu n skrg sama je.. mayb xde wat apa2 suntikan kott... x mcm yg lain2..

x nk buat yg versi artis malaysia ke.. cth: anita sarawak, ifa raziah, betty banafe, zahida rafik, dll..