Sunday, October 2, 2011

Narry and Miura part 2



Ini video pagi td..bangun2 je terus saya ambil hp and record..hehehe
tp si NARRY macam biasa la...ttp aktif..yg mnjdi kerisauan pada si MIURA ni..laih je..nmpak penat..td baru saya perasan..rupanya dia sakit mata dan cirit birit..mcm mana ni..saya dah la xde pengalaman..tgok la esok kalau free saya kena bwk g klinik..

miura

miura

narry

miura

alaa2..kesian 


dok bergocoh




lihat aksi narry


terbungkang..hehehe..eh tutup cek pit tuh..hehhee


8 comments:

N_A said...

comel hamster neh.. tp geli plak nak pegang... :D

Syafie Naswip said...

n-a:tq..ooh awk geli ngn hmster eh??huhuh...mcm kucing je..

N_A said...

yea... kucing x geli mne pown pasal besr sikit dr hamster neh.. tp hamter nie kecik... rase geli je bile pegang... hahaha..

ceritagadisnabilahsaharudin said...

erghhh jgn laa bg dkt adik .hbis trus lari dengar suara adk menjerit hahaha dulu penah bela . tapi sekarang dh tak . hamster susah nk jga . kalau dia lari laju jee . tapi kalau dia beranak mai ai byak sampai 12 ekor tapi 2 je bertahan yang alen dh mati . tapi tu lahh kena jaga elok2 . kesian kucing abg . tak ada tanda tanda dia merajuk ke . hehehe

ateyn said...

ala , bila tengok hamster awak , teringat dekat hamster saya pulak tahu , dea dah meninggal , hehe :P
rindunya dekat hamster , hehe , diorang nie lincah kan , comel pulak tuhh , saya suka bila dea tengah tido , memang teruk laa tak sedar ape dah , suka pegang dea , kalau yng buncit tuh , geram jea kan , hehe :P

azeera kamir said...

nk jkmpe dowg .. <3 .. comel gilerw ar .. wey~

azeera kamir said...

nk jkmpe dowg .. <3 .. comel gilerw ar .. wey~

HudaHalim said...

Aaaa!! Comel Gile!!!! gram gram!!